logo Antea group

Ondernemer Gerard Sanderink is aandeelhouder van:

 

Over Antea Group
Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met ruim 3.100 medewerkers is Antea Group wereldwijd actief. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor biedt de organisatie effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van opdrachtgevers. Antea Group heeft vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

https://www.anteagroup.nl/

logo Strukton

Over Strukton
Strukton is actief in de segmenten railsystemen, civiele infrastructuur en techniek en gebouwen. Met een combinatie van hoogwaardige technologie en unieke specialismen draagt Strukton bij aan een sector die instaat voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Daarbij concentreert Strukton zich op onderhoud en beheer.

https://www.strukton.nl/

logo Centric

Over Centric
Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

https://www.centric.eu/